Sestavine: 100% mung fižol iz kontrolirane ekološke pridelave.
Alergeni: zaradi načina proizvodnje lahko vsebuje sledi soje.
Hranilna vrednost na 100g: energijska vrednost 1146kJ/274kcal, maščobe 1,2g, od tega nasičene maščobe 0,3g, ogljikovi hidrati 41,5g, od tega sladkorji 3,1g, beljakovine 23,1g, vlaknine 17,3g sol 0,02g.
Uporaba: fižol mung namakajte 12 ur in nato kuhajte 30 minut v sveži vodi. Fižol solite tik pred koncem kuhanja.
Opozorilo: hraniti na suhem in hladnem prostoru.
Certifikat: DE-OKO-006.
Proizvajalec: Rapunzel GmbH, Nemčija.
Poreklo: Kitajska.
Količina: 500g.
Mung fižol iz kontrolirane ekološke pridelave. Mung fižol vsebuje beljakovine (23,1g) in vlaknine (17,3g), priporočljiv za uporabo v vegetarijanskem načinu prehranjevanja. Mung fižol je potrebno pred uporabo za 12 ur namočiti in nato skuhati v sveži vodi. Kuhane in ohlajene fižolčke lahko postrežete kot prilogo ali pa jih zamešajte v solato. Z njihovo naravno sladkostjo boste obogatili aromo solate, ne da bi jo obložili s preveč kalorijami.