Dren mazilo 42ml

Mazilo iz drena je odlično v boju proti staranju kožo in deluje kot naravna alternativa botoksu. Pomaga pri prekrvavitvi kožo, jo zmehča in obnovi.
Redna cena:
7,90 €
Akcijska cena:
7,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: zelišče (dren), čebelji vosek, mast, šentjanževo ali ognjičevo olje.

Uporaba: Po potrebi. Predvsem za boljšo prekrvavitev kože ter proti znakom staranja.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 42ml.

 

Dren mazilo – Dren (Cornus mas) je grmovnica ali manjše drevo, ki uspeva predvsem v Evropi in Aziji. Njegovi plodovi, drobne rdeče jagode, so bogati z vitamini, minerali in antioksidanti. Dren je že stoletja cenjen v tradicionalni medicini zaradi svojih zdravilnih lastnosti, saj se uporablja pri zdravljenju različnih težav, od prebavnih motenj do izboljšanja imunskega sistema.

Mazilo iz drena je izjemno učinkovito pri negi kože, zlasti v boju proti staranju. Deluje kot naravna alternativa botoksu, saj zmanjšuje globino in vidnost gub, obenem pa obnavlja kožo in ji daje svež, mladosten videz. Njegove regenerativne lastnosti izboljšujejo prekrvavitev kože, kar spodbuja boljšo cirkulacijo kapilar in povečuje vnos energije v kožne celice. Redna uporaba mazila na obrazu, predvsem čez noč, naredi kožo gladko, mehko in čvrsto, učinek pa je viden že po nekaj dneh. Poleg tega je mazilo učinkovito tudi pri trdi koži na stopalih in rokah, kjer pomaga zmehčati in obnoviti kožo.

Mazilo iz drena je tako primerno za vse, ki si želijo naravno in nežno pomladitev kože. Zdravilno moč drena so poznali že stari Grki in Rimljani, danes pa se ponovno uveljavlja kot izjemno naravno sredstvo za lepoto in zdravje kože.