Gabezevo mazilo 42ml

Gabez pomaga pri tvorjenju novih celic in pospeševanju regeneracije tkiv. Tradicionalno se uporablja za celjenje ran, zvinov, zlomov, modric, vnetij in oteklin.
Redna cena:
7,90 €
Akcijska cena:
7,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: zelišče (gabez), čebelji vosek, mast, šentjanževo ali ognjičevo olje.

Uporaba: Po potrebi. Za hitrejšo regeneracijo tkiv – ob zlomih, zvinih, izpahih, modricah, bolečih mišicah in sklepih ipd..

Poreklo: Slovenija.

Količina: 42ml.

 

Gabezevo mazilo – Gabez (Symphytum officinale) je zdravilna rastlina, ki raste na vlažnih območjih in travnikih. Njegove korenine in listi so že stoletja cenjeni v zeliščarstvu zaradi izjemnih sposobnosti celjenja tkiv. Včasih so ga imenovali “celilec zlomljenih kosti”, saj so gabez uporabljali za pospeševanje celjenja zlomov, zvinov in drugih poškodb mišic ter sklepov.

Mazilo iz gabeza je izjemno učinkovito za nego kože in zdravljenje poškodb. Gabez vsebuje alantoin, spojino, ki spodbuja tvorbo novih celic, kar pospešuje regeneracijo poškodovanih tkiv. Zato se mazilo uporablja za hitrejše celjenje ran, oteklin, zvinov, modric, zlomov in vnetij kože. Mazilo prav tako deluje blagodejno pri vnetju ven in pomaga pri glivičnih okužbah. Kombinacija naravnih sestavin, kot so ognjičevo olje, čebelji vosek in smrekova smola, dodatno povečuje učinkovitost mazila ter daje prijeten vonj po smoli, ki še dodatno izboljša regenerativne lastnosti.

Mazilo iz gabeza je primerno za uporabo na vseh tipih kože, še posebej pri poškodovani in vneti koži. Zaradi svojih naravnih sestavin je primerno za vsakodnevno nego in obnavljanje kože. Tradicionalno se uporablja za zdravljenje oteklin, zvinov in drugih poškodb, kjer je hitra regeneracija tkiv ključna.