Kuzu vsebuje: 100% kuzu iz kontrolirane ekološke pridelave.
Hranilna vrednost na 100g: energija 1428kJ/336kcal, maščobe 0g, od tega nasičene 0g, ogljikovi hidrati 84g, od tega sladkorji 0g, vlaknine 0g, sol 0,1g.
Uporaba kuzuja: kuzu je izvrstno gostilo za juhe, sladke in slane omake, glazure, sadne pite. Raztopimo ga v malo hladne vode, dodamo v tekočino in s stalnim mešanjem segrejemo do vrenja. 1 jušna žlica kuzuja je dovolj za zgostitev 200 do 250ml tekočine.
Opozorilo: hraniti v temnem in suhem prostoru.
Certifikat: DE-ÖKO-007.
Dobavitelj: Arche, Nemčija.
Količina: 125g.
Poreklo: Japonska.
Kuzu škrob sredstvo za zgoščevanje iz kontrolirane ekološke pridelave. Pridobljen je iz divje vinske trte in ga lahko uporabljamo kot gostilo za pripravo različnih gostil, glazur, omak. Tradicionalna priprava kuzuja traja 120 dni, ki zajema pranje, obarjanje, filtriranje in sušenje škroba posebne divje vinske trte.